22 липня 2024, 07:20

Тамар розповів, що може зробити Україну невразливою для Росії: "Унікальна можливість"

Військовий експерт Григорій Тамар розповів про важливість співпраці між Україною й Ізраїлем для обох країн.

Тамар розповів, що може зробити Україну невразливою для Росії: "Унікальна можливість"

Григорій Тамар описав один із можливих для України сценаріїв: "Уявіть собі суто теоретично, що, припустимо, прийде Трамп до влади та змусить до миру Росію й Україну, змусивши піти на компроміси обидві сторони, й обидві сторони будуть вкрай незадоволені результатами такого припинення вогню. Тоді обидві сторони почнуть готуватися до нового витку, це зрозуміло, відповідно Росія буде у позиції, коли ресурси, на яких вони засновували свій потенціал у минулому, будуть виснажені".

Інтерв'ю Григорія Тамара для "Фабрики новин" можна переглянути на каналі YouTube.

Військовий експерт пояснив, хто буде у виграшному становищі при повторному протистоянні Росії та України, якщо Путін наважиться знову напасти: "Тут найважливіше питання: яка форма влади, яка промисловість зможе швидше наростити "м'язи": Росія, перевівши свою ізольовану від західного світу промисловість на рейки мілітаризму, або Україна зможе відтворити фактично з нуля свою оборонну промисловість, яка колись була найпотужнішою”.

Потім ізраїльський офіцер розповів про перспективу взаємовигідних умов між Україною й Ізраїлем: "Це буде гонка озброєнь дуже серйозна, й ось тут я звертаюся, якщо нас чутимуть, до людей, які мають якесь відношення бодай непряме до ухвалення рішень в Україні. Ось тут відкривається унікальна можливість для співпраці України й Ізраїлю. Тут цей пазл складається як ніколи. У вас чудові інженери-механіки, а у нас чудові інженери-електронники. У вас є сировина та виробнича база, а у нас – технології. Така співпраця була, я особисто брав участь".


Раніше Тамар підказав українцям надійний спосіб протидії агресії Путіна.

Нагадаємо, Тамар пояснив, навіщо Путін пропонує "план самогубства", який не може прийняти Україна.

Автор: Григорий Тамар

Останні новини