22 липня 2024, 14:32

Після перемир'я Путін розпочне нову війну: Гудков назвав країну, яка може постраждати від агресії РФ

Незабаром після перемир'я з Україною Путіну знадобиться нова війна для підвищення своїх рейтингів, переконаний російський опозиціонер Дмитро Гудков.

Після перемир'я Путін розпочне нову війну: Гудков назвав країну, яка може постраждати від агресії РФ

Чечня, Грузія, Крим, Донбас, вся Україна… На жаль, це не остаточний перелік жертв путінської агресії. З великою ймовірністю він поповниться у недалекому майбутньому, вважає російський опозиційний політик і громадський діяч Дмитро Гудков.

В інтерв'ю Анастасії Федір для YouTube-каналу "Фабрика новин" політичний аналітик заявив, що Путіну, безумовно, потрібний перепочинок, але як тільки у нього почнуть падати рейтинги під впливом внутрішньополітичних проблем, йому знову знадобиться якась ескалація зовні.

"Де вона буде, поняття не маю. Це може бути Грузія, знову Україна, Придністров'я, Вірменія, – зазначив експерт. – До речі, Вірменія цілком може бути наступною. Чому ні? Путіна страшно дратує те, що ця країна починає загравати з американцями та європейцями. Адже там деякі політики навіть заявляють про рух у бік ЄС".

На думку Гудкова, Путін, зіткнувшись із падінням власних рейтингів після перемир'я з Україною, точно не проводитиме жодних реформ усередині країни. Історія показує, що кожного разу, коли президенту РФ потрібно повернути лояльність населення, він просто розпочинає якусь війну, сказав опозиціонер.

Нагадаємо, після повномасштабного російського вторгнення в Україну вірменське суспільство, а згодом і влада радикально змінили своє ставлення до РФ. Країна взяла впевнений курс на Захід і почала розглядати можливість вступу до ЄС, хоча залишається в ОДКБ і не приєднується до НАТО.



Раніше Дмитро Гудков пояснив, навіщо Путін висунув ультиматум перед Самітом світу: "Йому потрібний перехід на наступний рівень..."

Автор: Сеть

Останні новини