24 липня 2024, 13:38

"Я у цьому впевнений", – Дмитро Гордон, чиї прогнози почали збуватися, зробив нову заяву про війну в Україні.

Прогноз Дмитра Гордона про те, що Байден зніме свою кандидатуру з президентських перегонів, уже здійснився, тож тепер на черзі наступне передбачення журналіста.

Український журналіст і військово-політичний оглядач Дмитро Гордон більш ніж пів року тому стверджував, що Джозеф Байден зніме свою кандидатуру з президентських виборів у США. Спочатку подібний сценарій багатьом здавався малоймовірним, але сьогодні це вже доконаний факт.

Крім цього, Гордон кілька місяців поспіль наполегливо стверджує, що війна в Україні завершиться цього року. "І я продовжую так говорити та знаю, чому так говорю. Спочатку всі крутили пальцем біля скроні, але зараз так уже не роблять, тому що всі події, які відбуваються у світі, говорять на користь моїх слів. Але я сказав про це першим, хочу наголосити", – заявив журналіст під час спільного стримування з колегою Олесею Бацман, запис якого можна подивитися на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

За словами аналітика, жодних надординарних здібностей він не має. Свої прогнози він видає на основі аналізу інформації, яку бере з відкритих джерел у США, ЄС, Росії та Україні. Але журналіст бере до уваги також конфіденційні відомості, якими діляться з ним високопоставлені люди з Америки, Європи й України.

"Зеленський тільки підтвердив мої слова (про завершення війни цього року - ред.), - сказав Гордон. - У недавньому інтерв'ю він сказав, що цього року може закінчитися гаряча фаза війни. Утім, це говорить не тільки президент Зеленський, а й дуже серйозні люди у США. Й у Росії про це говорять. І Путін не випадково "просить" миру. Ситуація у всіх великих гравців, а їх п'ять (Україна, Росія, США, ЄС і Китай), склалася таким чином, що всім потрібне закінчення війни. Усім. Немає жодного, хто б хотів її продовження".

Крім того, журналіст висловив упевненість у тому, що Зеленський цього року проведе референдум. За кілька місяців усіма п'ятьма сторонами буде остаточно вироблено умови припинення війни, та президент України винесе це на референдум. Народ України голосуватиме, приймає він ці компроміси чи не приймає.


Останні новини