25 липня 2024, 08:00

Портніков попередив, яким підступним невійськовим способом Путін збирається перемогти Україну

Віталій Портніков пояснив, що війна перейшла на інше "поле бою", де намагаються розколоти суспільство.

Портніков попередив, яким підступним невійськовим способом Путін збирається перемогти Україну

У Кремлі розуміють, що досягти великих успіхів на полі бою не вдається,та тому переходять до плану "Б", намагаючись впливати на свідомість українців заради розколу суспільства, повідомив Віталій Портніков.

Про це журналіст розповів у розмові з Марком Фегіним на каналі YouTube.

Український письменник пояснив українцям, чого домагається розмовами про мирні переговори Путін: "Ми хочемо переговорів, але щоб війна закінчилася так, як нам подобається. Це означає, що Путін не допрацьовує, бо українці мають розколотися так, щоб половині суспільства подобалося, а половині не подобалося, тобто щоб переговорів хотіли всі, а різниця була між тими, кому подобається та кому не подобається. Одни кажуть: "Яка різниця, під яким прапором жити, аби вже не стріляли". - Інші кажуть: "Ні. Ми готові до переговорів, але має бути справедливий мир". Ось чудова ситуація".

При цьому Віталій Портніков наголосив на головному: "Ось ми говоримо про переговори, а я вважаю, що сама тема переговорів Путіним використовується саме для розкладання українського суспільства, тому що перемогти у війні можна по-різному. Можна перемогти у війні, захоплюючи міста, а можна перемогти у війні, перетворюючи територію противника на "неживу" та перетворюючи його суспільство на "розкладене", коли люди просто хочуть, щоб уже нічого не було, та взагалі намагаються жити поза війною (війна окремо, а вони окремо). Люди все ще співчувають своїй армії, але армія живе своїм життям, а вони починають жити своїм життям: у них головне завдання  - не потрапити до армії чи потрапити за кордон".


Автор: Виталий Портников

Останні новини