26 липня 2024, 07:24

Фейгін розніс вщент усі мирні плани та розповів, що за ними криється насправді

Марк Фейгін перерахував причини, через які укладання мирних договорів між Росією й Україною неможливе.

Фейгін розніс вщент усі мирні плани та розповів, що за ними криється насправді

Марк Фейгін назвав ключові причини, через які мирні переговори зараз неможливі: "Теза про те, що "нам мир - вам землі", безглуздий. Путіну не треба просто землі: йому потрібна вся земля, вся Україна. Як можна вести переговори, поки не продекларовано, що вони поважають суверенітет, а повага до суверенітету України передбачає: вона може робити все, що їй заманеться (вступати у будь-які союзи та робити все, що захоче)".

Інтерв'ю Марка Фейгіна для Олени Курбанової можна переглянути на каналі YouTube.

Досвідчений юрист висловив свою думку щодо того, що реально криється за видимістю створення мирних планів: "Я роблю висновок, що для України, її союзників і частково для Москви це гра: гра в очікуванні листопада, коли завершаться вибори у США та буде або одна чи інша сторона. Це гра, щоб потягнути час, щоб дочекатися результатів виборів, але зображуючи якесь прагнення до мирних переговорів. Якщо переможе Трамп, сказати: "Ми ж усі хочемо миру, ми ж усі налаштовані. Хто ж проти?""

"Що стосується Китаю, давайте окремо скажемо. Китай про своє. На Росію й Україну йому начхати. Їм взагалі наплювати і на тих, і на інших, не будемо ілюзій плекати. Їм потрібно своє, і ось це "своє" всі розуміють. Всі розуміють, що Китай за Тайвань, за свої інтереси, за ослаблення Москви, але не програш, щоб потім можна було "з'їсти" Росію, назвати її "Північним Китаєм". Ось чого вони бажають", - наголосив правознавець.


Автор: Марк Фейгин

Останні новини