29 липня 2024, 21:37

Левін підказав Україні, як правильно вибирати між "поганим і жахливим": "У цьому полягає геніальність"

Ігаль Левін пояснив, що, порушуючи правила, але при цьому громячи росіян, Україна отримає не менше допомоги, а більше.

Левін підказав Україні, як правильно вибирати між "поганим і жахливим": "У цьому полягає геніальність"

Ігаль Левін несподівано запропонував владі України вести війну, як вони вважають за правильне, та сміливо застосовувати західну зброю на свій розсуд. Військовий аналітик переконаний, що переможців не судять, а отже Захід ніяк не покарає Україну за свавілля, хіба що висловить невдоволення тим, що сталося.

Про це Ігаль Левін повідомив в ефірі Radio NV на каналі YouTube.

Ізраїльський блогер упевнено заявив: "Є офіційна риторика, а є те, що бажають ті чи інші американські політичні сили, американські еліти. Я можу сказати з упевненістю, що є на високому рівні американські еліти, які хотіли б бачити Україну таким "ковбоєм", який роздає всім стусанів навколо. Ті, хто зневажав завжди Росію та вважав її "бензоколонкою", не будуть сильно плакати, тому що десь провели операцію. Вони хотіли б бачити такі операції".

Також Ігаль Левін пояснив: "Це вашому керівництву вирішувати, де йти на ризик, а де не йти. Мене питали, якщо українське керівництво не послухається американців, то, можливо, їм не дадуть Patrioти американські. У цьому й полягає геніальність політичної еліти: вміння вибирати між поганим і жахливим (де погане рішення, а де жахливе)".

"Не факт, що бажання не засмутити своїх партнерів, щоб не переставали давати Рatriots, що це не є жахливим. Якраз, можливо, провести всупереч операцію, коли партнери кажуть: "Ні, не треба, ми не хочемо", - а все одно її провести. Це і є правильне рішення, бо це ще більше надихне, та потім дадуть ще більше всього, адже побачать, що після цієї операції "червоні лінії" Росії виявилися "коричневими" вкотре. Це ж ризик? Ми не можемо гадати. І якщо у нас така політична еліта, яка боїться ризикувати, то вона боїться ризикувати", - підсумував військовий аналітик.


Раніше Ігаль Левін заявив, що "альфа-хижаком на цій планеті" не Росія.

Автор: Игаль Левин

Останні новини