29 липня 2024, 21:37

Левін підказав Україні, як правильно вибирати між "поганим і жахливим": "У цьому полягає геніальність"

Ігаль Левін пояснив, що, порушуючи правила, але при цьому громячи росіян, Україна отримає не менше допомоги, а більше.

Ігаль Левін несподівано запропонував владі України вести війну, як вони вважають за правильне, та сміливо застосовувати західну зброю на свій розсуд. Військовий аналітик переконаний, що переможців не судять, а отже Захід ніяк не покарає Україну за свавілля, хіба що висловить невдоволення тим, що сталося.

Про це Ігаль Левін повідомив в ефірі Radio NV на каналі YouTube.

Ізраїльський блогер упевнено заявив: "Є офіційна риторика, а є те, що бажають ті чи інші американські політичні сили, американські еліти. Я можу сказати з упевненістю, що є на високому рівні американські еліти, які хотіли б бачити Україну таким "ковбоєм", який роздає всім стусанів навколо. Ті, хто зневажав завжди Росію та вважав її "бензоколонкою", не будуть сильно плакати, тому що десь провели операцію. Вони хотіли б бачити такі операції".

Також Ігаль Левін пояснив: "Це вашому керівництву вирішувати, де йти на ризик, а де не йти. Мене питали, якщо українське керівництво не послухається американців, то, можливо, їм не дадуть Patrioти американські. У цьому й полягає геніальність політичної еліти: вміння вибирати між поганим і жахливим (де погане рішення, а де жахливе)".

"Не факт, що бажання не засмутити своїх партнерів, щоб не переставали давати Рatriots, що це не є жахливим. Якраз, можливо, провести всупереч операцію, коли партнери кажуть: "Ні, не треба, ми не хочемо", - а все одно її провести. Це і є правильне рішення, бо це ще більше надихне, та потім дадуть ще більше всього, адже побачать, що після цієї операції "червоні лінії" Росії виявилися "коричневими" вкотре. Це ж ризик? Ми не можемо гадати. І якщо у нас така політична еліта, яка боїться ризикувати, то вона боїться ризикувати", - підсумував військовий аналітик.


Раніше Ігаль Левін заявив, що "альфа-хижаком на цій планеті" не Росія.

Останні новини