30 липня 2024, 15:43

Портніков назвав величезну небезпеку у разі приходу до влади Трампа: "Це не зупинення допомоги Україні"

У разі приходу до влади у США Дональда Трампа може спалахнути Третя світова війна, вважає Віталій Портніков.

Портніков назвав величезну небезпеку у разі приходу до влади Трампа: "Це не зупинення допомоги Україні"

Трамп не має жодного поняття про те, як завершити війну в Україні. Більше того, він взагалі не має жодних планів, крім одного: бути президентом США й уникнути в'язниці. Більше його у цьому житті нічого не цікавить і ніколи не цікавило. Таку думку висловив український журналіст, публіцист і політичний аналітик Віталій Портніков в ефірі YouTube-каналу "ГОВОРИТИ ВЕЛИКИЙ ЛЬВІВ".

За словами експерта, якщо Трамп, не дай Боже, буде президентом Америки та почне домовлятися з Путіним, пропонуючи якісь поступки, то останній просто відправить його на три літери. "Адже Путіну абсолютно не цікаві всі ці безглузді пропозиції, які ми почули від Бориса Джонсона, – сказав Портніков. – Путіну потрібно відродити свою імперію. І Трамп його цікавить виключно як інструмент хаосу в Америці".

Путін хоче, щоб Америка не заважала йому відроджувати Російську імперію у межах СРСР на 1991 рік. І Трампу навіть якщо він буде президентом США, йому доведеться вступати у реальну конфронтацію з Путіним і Сі Цзіньпіном, зазначив аналітик, адже не дарма російські та китайські літаки днями увірвалися у повітряний простір біля Аляски. Це був чіткий сигнал Америці, що Росія та Китай працюватимуть разом для того, щоб США у всьому світі почали сприймати як слабку, безвільну державу, яка не здатна нікому нічого довести, пояснив журналіст.

"І я вас запевняю, що людина з его Дональда Трампа, якщо вона буде президентом Америки, не буде з цим погоджуватися. Небезпека не у тому, що Трамп припинить допомагати Україні. Такої небезпеки якраз взагалі немає. Вона буде змушена нам допомагати. Небезпека криється у тому, що може спалахнути Третя світова війна з обміном ядерними ударами між США та РФ / КНР, яка спричинить загибель десятків мільйонів людей. Це цілком можливо", - зробив тривожний прогноз Портніков.

Іронічно, але сам Дональд Трамп кілька днів тому заявив, що Третя світова війна розпочнеться у тому випадку, якщо його не оберуть президентом США. Мовляв, тільки він може розв'язати ситуацію, що загострюється, у світі дуже швидко.



Раніше Віталій Портніков пролив світло на підступний план РФ з розколу суспільства в Україні.

Автор: Виталий Портников

Останні новини