8 серпня 2024, 07:45

Гордон розповів про СВО у Курській області те, що можна з того, що він знає: "Україна почала..."

Журналіст Дмитро Гордон прокоментував події у Курській області та розповів про підготовку до операції.

"Інформації про ситуацію з української сторони ми не маємо. Що Вам відомо? У Вас добрі джерела. Хто ці орли?" - так Євген Кисельов вирішив розпитати про бойові дії у Курській області Дмитра Гордона. У відповідь його колега охоче поділився деякими відомими йому подробицями.

Інтерв'ю Дмитра Гордона для Євгена Кисельова можна переглянути на каналі YouTube.

Про те, що відбувається у Курській області, та про підготовку до цієї події український журналіст розповів таке: "Я не маю права до офіційного повідомлення говорити, хто вони, але я знаю, хто вони. Ця операція готувалася протягом кількох місяців. Вона готувалася дуже ретельно, й у хід безпосередньої підготовки було присвячено вкрай маленьке коло осіб, оскільки з досвіду попередніх заходів зрозуміли: противник заздалегідь був обізнаний про те, що відбуватиметься, тому головна відмінність цієї операції від попередньої у тому, що найсуворіша атмосфера секретності супроводжувала всю підготовку".

"Було продумано все до дрібниць. Ми бачимо результат: це справжня Курська дуга така своєрідна. Звичайно, серце наповнюється гордістю за те, що "багатостраждальні" українці Курської області, з яких знущалися, не давали їм вивчати українську мову у школах, бомбили їх. Ось на численні прохання українців Курської області, а їх у Курській області величезна кількість, Україна розпочала СВО у Курській області, метою якої є, безумовно, демілітаризація, денацифікація Курської області", - з іронією у голосі повідомив Дмитро Гордон.


Останні новини