11 серпня 2024, 20:48

Гудков розповів про подію, яка може відбутися у вересні та бути кінцем путінського режиму

Геннадій Гудков поділився інформацією про те, що мобілізація у Росії може розпочатися у вересні.

Гудков розповів про подію, яка може відбутися у вересні та бути кінцем путінського режиму

Спочатку військкоматам сказали приготуватися до початку мобілізації у РФ 6 травня, але потім плани змінилися, та тепер йдеться про нову дату, повідомив Геннадій Гудков. Російський опозиціонер вважає, що мобілізація у Росії може розпочатися 6 вересня, хоча Путін не хоче цього робити, оскільки боїться можливих наслідків.

Інтерв'ю Геннадія Гудкова для каналу "Сейчас" можна переглянути на YouTube.

"Я казав, що військкоматам спочатку була дана готовність до 6 травня підготуватися, якщо раптом щось станеться. Виявилося, що не потрібно. Перенесли готовність на 6 вересня. Що зараз буде 6 вересня, скоро дізнаємося: залишилося чекати менше місяця. Не знаю, подивимося. Сказати складно, чи підуть вони, чи не підуть на мобілізацію. Вони не хочуть, але життя може їх змусити, та тоді "виття" піде і по Москві, і по Пітеру, і по всіх великих містах", - поділився своїми роздумами російський політик.

Журналістка Олена Кирик поставила уточнювальне запитання: "А якщо "виття" піде Москвою та Пітером, то чим це загрожує владі, адже саме цього зараз фактично Кремль і боїться?"

У відповідь Геннадій Гудков пояснив: "Вони бояться Москви. У Росії багато століть існує такий "комплекс столиці": все, що відбувається у країні, має відбуватися у столиці, а все, що не у столиці, це не відбувається. З Росією відбувається тільки те, що у столиці відбувається. Там гроші, там влада, там бізнес, тому якщо у Росії щось почнеться, то це почнеться у Москві”.

Автор: Геннадий Гудков

Останні новини