12 серпня 2024, 11:09

"Вони вирішили сплавити Путіна", – Гордон припустив, що сьогодні відбувається у керівництві РФ

Дмитро Гордон провів паралель між подіями у РФ сьогодні та тим, що відбувалося у СРСР 1937 року, зробивши невтішний прогноз для Путіна.

"Вони вирішили сплавити Путіна", – Гордон припустив, що сьогодні відбувається у керівництві РФ

Журналіст Дмитро Гордон вважає, що війна ФСБ з армією вийшла на новий рівень, і у Росії вже дозрів генеральський бунт. Російські генерали, яких Путін масово заарештовує, незадоволені тим, що їхній "генералісимус" так поводиться: не дозволяє їм і далі спокійно наживатися на війні, а, навпаки, кидає у в'язниці.

"Вони вирішили сплавити Путіна. Звичайно ж, Герасимов і ГРУ Генштабу РФ знали, що операція (у Курській області - ред.) буде, якщо навіть я знав про це. Йшли конкретні приготування. Це приховати неможливо. Наші готувалися не день і не два. У підготовці були задіяні тисячі людей, а це обов'язково тягне за собою витік. Герасимов й інші генерали навмисно не сказали Путіну про операцію", - заявив аналітик під час спільного стріму з Василем Головановим, запис якого можна подивитися на YouTube-каналі "Дмитро Гордон".

За словами експерта, аналогічні події відбувалися у 1937-39 роках у СРСР, коли було заарештовано велику кількість радянських генералів за тупість і невміння воювати, а також за найстрашнішу корупцію. У той період Сталін руками НКВС здійснив безпрецедентний удар по армії. Було ліквідовано три маршали Радянського Союзу: Блюхер, Єгоров і Тухачевський, а разом із ними розстріляли решту керівництва Червоної армії, зачистивши всю вертикаль.

Також Гордон висловив упевненість у тому, що російські генерали, які увійшли у контакт із західними спецслужбами, зіллють Курську область і, можливо, ще якісь території РФ. "Путін зануриться у помої, втратить рейтинг, й у Росії почнуться протестні рухи. Під шумок наші почнуть бити західним озброєнням по аеродромах і всьому іншому. І Путіну кирдик. Таким чином, мій прогноз про закінчення війни цього року стає все більш виразним, відчутним і зрозумілим", – сказав журналіст.


Раніше Дмитро Гордон пролив світло на військову операцію ЗСУ у Курській області: "Було продумано все до дрібниць".

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини