19 серпня 2024, 07:11

Світан пояснив, частиною якої багатоходівки є СВО у Курській області: "100% у нас буде атака..."

Роман Світан переконаний, що незабаром на фронтах України можуть розгорнутися несподівані події.

Світан пояснив, частиною якої багатоходівки є СВО у Курській області: "100% у нас буде атака..."

Полковник ВСУ Роман Світан розкрив суть плану військового керівництва України, де СВО у Курській області лише один "хід" у багатоскладній "грі": "Оптимальний варіант наступальних дій, краще за нього не придумаєш, це якраз рухатися у бік Скадовська, Криму з боку Олешок з боку Кінбурнської коси та тієї ж Нової Каховки.

Все залежатиме від дій росіян".

Інтерв'ю Світана для "24 каналу" можна переглянути на YouTube.

Військовий експерт назвав вирішальний фактор, від якого залежатиме наступний "хід" ЗСУ: "Все залежить від ухвалення рішення противником. Якщо зараз росіяни знімуть, припустимо, резерви або повністю підуть з Роботино, то ми однозначно рухатимемося на той же Мелітополь, тобто у цьому напрямку. Якщо вони зараз зірвуться з лівого берега десь у районі Олешок чи Нової Каховки, то 100% у нас буде атака у цьому напрямку".

"Аж до того, що вони підуть з Луганського напрямку або з-під Запорізької атомної зараз знімуть кілька підрозділів тилових і перекинуть Курську атомну прикривати, тоді ми однозначно рушимо у бік Запорізької атомної та візьмемо її під контроль. За великим рахунком, ця розтяжка дає можливість навіть у важкій ситуації по центру фронту створювати не лише проблеми противнику, а покращувати своє становище", - наголосив Світан.

Автор: Роман Свитан

Останні новини