19 серпня 2024, 18:36

"Це серйозне розхитування режиму", – Гордон прокоментував незвичайну заяву путініста Шахназарова

Дмитро Гордон припустив, з якою метою путінський пропагандист Карен Шахназаров зробив поразкову заяву у студії Соловйова.

"Це серйозне розхитування режиму", – Гордон прокоментував незвичайну заяву путініста Шахназарова

Журналіст Дмитро Гордон під час спільного стримування з Василем Головановим, який можна подивитися на YouTube-каналі "В гостях у Гордона", заявив, що закулісні переговори між Заходом, Україною та Росією точаться вже давно та без зупинок. При цьому успіхи ЗСУ на території РФ багаторазово покращили наші переговорні позиції. Більше того, події на Курщині сильно розхитують режим Путіна.

"Це серйозне розхитування. Подивіться, що відбувається з російськими Telegram-каналами, воєнкорами, телебаченням. Я не уявляю собі іншої ситуації, коли один із стовпів Путіна, кінорежисер, колись талановитий Карен Шахназаров, затятий путініст, антизахідник і антиукраїнець виходить у Соловйова та каже, що Росія може програти і до цієї думки треба звикати", – зазначив аналітик.

Потім Гордон додав, що пропагандист не просто так вийшов і сказав про це. У такий спосіб у Росії зондується громадська думка.

На думку журналіста, мешканці прикордонних областей, які безпосередньо контактують із ЗСУ, не особливо чіпляються за Путіна, бачачи гарне ставлення до себе з боку українських бійців.

"Там (у Росії - ред.) розбрід і хитання. Подивіться на перелякане обличчя Соловйова. Він може навіть нічого не говорити: божевільні очі, худий, розгублений. Вже й криків щось не чути про похід на Берлін", - сказав Гордон.


Як раніше повідомляв Dialog.UA, Дмитро Гордон розповів, що сьогодні відбувається у Кремлі: "Вони вирішили сплавити Путіна, йшли конкретні приготування".

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини