22 серпня 2024, 15:36

Пономарьов розповів про плани створення антипутінського уряду на території Курської області

Ілля Пономарьов сказав, який крок відокремлює російську опозицію від створення антипутінського уряду на території Курської області, яка підконтрольна Україні.

Пономарьов розповів про плани створення антипутінського уряду на території Курської області

Політичний представник Легіону "Свобода Росії" Ілля Пономарьов в інтерв'ю для YouTube-каналу "Фабрика новин" заявив, що серед російської опозиції є депутати, які готові приїхати у Курську область і взяти участь у створенні нових структур влади на територіях, які контролює сьогодні Україна.

"У нас є депутати, які працювали саме у Курській області, тобто знають територію та людей у цих звільнених містах і селищах. Я сам там був. Ми готові почати формувати новий уряд на Курщині, але має бути політичне рішення з боку України, тому що саме вона контролює цю територію", – наголосив політик.

Усі вищезгадані депутати – росіяни, тому без дозволу України вони навіть не зможуть в'їхати на територію Курщини, наголосив Пономарьов.

Військова основа для створення антипутінського місцевого уряду вже існує, оскільки у Легіоні "Свобода Росії" достатньо людей для виконання цього завдання.

"Також є комендант Москальов, з яким може бути дуже хороша співпраця, – сказав Пономарьов. – Це нормальна ситуація, така сама, як була на окупованих територіях Німеччини після Другої світової війни, коли у союзників були військові адміністрації, але зрештою створювалися громадянські адміністрації з німцями. Те саме потрібно робитий у Росії».


Автор: Илья Пономарев

Останні новини