26 серпня 2024, 07:09

"Росія тріщить по швах", – експерт із конфліктології дав прогноз до кінця 2024 року

До кінця 2024 року невдоволення жителів РФ буде тільки наростати, заявив керівник Інституту конфліктології та аналізу РФ Олександр Шульга.

"Росія тріщить по швах", – експерт із конфліктології дав прогноз до кінця 2024 року

Учора, 25 серпня, керівник Інституту конфліктології та аналізу РФ Олександр Шульга заявив, що до кінця року Росія може не витримати багатьох потрясінь.

Про це він заявив у прямому ефірі телеканалу "Еспресо".

У РФ вже накопичилося дуже багато невирішених проблем, які можуть у підсумку призвести до чогось непередбачуваного.

Військова операція Києва проти Курщини тільки прискорила накопичені за ці роки та так не вирішені проблеми у РФ. Шульга нагадав, що російська опозиційна преса знову порушує питання мобілізації у РФ. Це знову вдарить по ринку праці. Перед багатьма росіянами знову постане питання: виїжджати з РФ чи залишатися на батьківщині за таких умов.

Експерт наголосив, що до кінця 2024 року ситуація у РФ як політична, так і економічна тільки погіршуватиметься.

Протягом цієї осені Шульга обіцяє у РФ новий прояв невдоволення з боку росіян. Початок було покладено ЗСУ, коли вони здійснили прорив кордону. У майбутньому це невдоволення може перекинутися і на інші регіони РФ. Це не означає, що люди моментально вийдуть на вулиці міст мітингувати. Однак вони точно будуть обурюватися у соцмережах, публікуючи пости, коментарі та відеозвернення.

На думку Шульги, до кінця 2024 року ситуація у РФ буде "тріщати по швах".

Ще 23 серпня США ввели нові санкції проти 400 юридичних і фізичних осіб РФ.

Раніше Dialog.UA повідомляв, що після затримання Дурова кремлівські чиновники почали підчищати всі свої пости у Telegram.

Нагадаємо, 26 серпня група безпілотників атакувала Саратов і Енгельс. Не виключено, що ціллю була авіабаза з бомбардувальниками ВКС РФ.


Автор: Сеть

Останні новини