27 серпня 2024, 07:20

Грозєв розкрив плани людей, які "створили" Путіна, на період після його усунення від влади

Журналіст Христо Грозєв поділився несподіваним припущенням щодо планів "колективного Путіна".

Грозєв розкрив плани людей, які "створили" Путіна, на період після його усунення від влади

Христо Грозєв висловив припущення, що главу Кремля незабаром можуть замінити на нового: "Це не означає, що я знаю, як він думає. Мені простіше зрозуміти, як думає "колективний Путін". Це група, яка його створила, яка продовжує дозволяти йому робити вигляд, що він єдиний керівник. Це люди, починаючи від Чемезова та всіх інших, які тримають реально адміністративний ресурс у країні.

Я бачу та відчуваю, що цей "колективний Путін" дуже близький до того, щоб стати пост-Путіним, тобто замінити його".

Інтерв'ю Христо Грозєва для Дмитра Гордона можна переглянути на каналі YouTube.

Фахівець у галузі журналістських розслідувань озвучив свої міркування на тему закулісних ігор у Кремлі: "Чим менше найближчим часом Путін може показати реверсію на війні, тобто повністю виштовхнути українські сили зі своєї території та довести Україну до переговорів на умовах Росії, чим довше цей період є, тим більше "колективний Путін" буде готовий його сторгувати із Заходом, щоб себе зберегти".

"До такого сценарію ми маємо ставитися не так негативно. Звичайно, можна сказати, що вони не кращі за Путіна, що вони такі ж відморозки, такі ж кегебешники, але кожна мафіозна структура російської держави проходить певну динаміку, яка робить із цих мафіозі суспільно прийнятних людей", - доповнив вищесказане Христо Грозєв.

Потім журналіст пояснив, чому "колективний Путін" не захоче воювати, коли замінить одну особу РФ іншою: "У варіанті з кремлівською мафією вони не хочуть, щоб вони не мали можливості подорожувати світом, щоб вони ще 25 років були під санкціями. Вони хочуть цей період скоротити, тому вони готові на певні компроміси зі світом, і вони готові на компроміси з Україною. Вони готові повернути значну частину територій, а може, і всю територію, щоб зберегти себе, але це може бути можливим тільки після Путіна".


Як раніше повідомляв Dialog.UA, Грозєв розкрив цікаві подробиці подій у Курській області.

Автор: Христо Грозев

Останні новини