3 вересня 2024, 07:15

Осєчкін назвав єдину причину, яка заважає близькому оточенню "злити" Путіна: "Він зробив..."

Правозахисник Володимир Осєчкін вважає, що глава Кремля зробив усе можливе, щоб захистити себе.

Ведучий YouTube-каналу про політику запитав: "А чи немає у Путіна супротивників усередині системи, які переконують його, що у Монголії з ним нічого не станеться, а у потрібний момент просто відвернутися, коли його прийдуть заарештовувати, чи це неможливий сценарій?"

Відповідь правозахисника виявилася однозначною: "Чесно скажу, якби це було можливо та якби я про це знав, я б точно Вам ніколи у прямому ефірі тут про це не розповів би".

Інтерв'ю Володимира Осєчкіна можна переглянути на каналі YouTube.

Засновник проекту Gulagu.net назвав вагому причину для наближених Путіна нічого не робити проти нього: "Я не бачу у найближчому майбутньому реальних перспектив для затримання й арешту диктатора Путіна. Вони скуті одним ланцюгом. Він зробив усе, щоб забруднити всіх, хто навколо нього (у ФСБ, у ФСВП, у ФСТ, у Міноборони). Путін замарав практично всіх.

"Вони не дарма змушують російське слідство та так званих російських суддів (агентів ФСБ у мантіях) оформляти сотні процесуальних рішень проти українських військовополонених. Щоб ви розуміли, згідно з міжнародним правом сам факт притягнення до кримінальної відповідальності військовополоненого та потім ще засудження, вибивання з нього свідчень і відправлення його до колонії, це саме собою один із злочинів", - доповнив вищесказане Володимир Осєчкін.


Останні новини