9 вересня 2024, 16:35

Жорін розповів, як виправити помилку, допущену на початку повномасштабного вторгнення

Майор ЗСУ Максим Жорін запропонував своє рішення, як переконати українців у необхідності йти воювати.

Жорін розповів, як виправити помилку, допущену на початку повномасштабного вторгнення

Максим Жорін розповів про великий прорахунок керівництва України, який був допущений ще на початку повномасштабної війни: "Ми мали тоді використати час, який нам дали добровольці з самого початку війни, для роботи з усіма тими, хто у чергах у військкомати не стояв, пояснити їм, показати приклад, дати їм можливість провести підготовку всього цивільного населення до тих реалій, в яких ми живемо, але цього досі не відбувається".

Інтерв'ю Максима Жоріна для "Фабрики новин" можна переглянути на каналі YouTube.

Заступник командира 3-ї ОШБр висловився про гостру проблему нашого суспільства: "Від початку повномасштабної війни "Азов" опікувався підготовкою цивільного населення. Ми проводили курси по всій країні та говорили про те, що потрібно готуватися. Гаразд, тоді не всі розуміли, що буде, але сьогодні війна вже є реальністю, і сьогодні вже зрозуміло, що потрібно готуватися. Питання у тому, що ми абсолютно всі повинні бути готові до того, де ми живемо, до тих подій, до тієї реальності".

Після цього Максим Жорін запропонував своє вирішення проблеми: "Це не означає, що всі воюватимуть. У жодному разі. Але абсолютно всі мають бути готовими, готовими захищати, готовими надавати медичну допомогу, готовими підтримати когось. До всього цього люди повинні бути готові. Один із кроків, якби у нас була спільна громадянська підготовка до опору, то на сьогодні питання з мотивацією вирішити було б простіше, бо люди б розуміли, про що йдеться. У них би більшості питань уже б не було".


Автор: Сеть

Останні новини