12 вересня 2024, 15:31

Жданов розповів, що пішло не так, як планувалося, у Курській області: "Генштаб нам не повідомляє"

Військовий експерт Олег Жданов розкрив плани росіян у Курській області, які мають шанс реалізувати.

Жданов розповів, що пішло не так, як планувалося, у Курській області: "Генштаб нам не повідомляє"

Щодо ситуації у Курській області Олег Жданов зазначив: "Те, що зараз відбувається у районі населеного пункту Коренево, можна назвати головним завданням сьогоднішнього дня для російського командування. Що вони роблять? Вони хочуть пробити коридор по суші на Глушково, щоб відрізати наші війська від річки Сейм і розблокувати ту частину російських військ, яка оточена за річкою Сейм".

Про це Олег Жданов повідомив у ефірі "Фабрики новин" на каналі YouTube.

Полковник ЗСУ озвучив важливу інформацію щодо подій у Курській області: "На жаль, була несподіванка. Генштаб ЗСУ не про все повідомляє: не озвучують всю інформацію щодо понтонних переправ. Дванадцять, як виявилося, вони намагалися навести. Із дванадцяти дев'ять знищено повністю. У якому стані ще дві, невідомо (зараз очікують підтвердження), й одна понтонна переправа працює".

При цьому Олег Жданов підкреслив: "Ми сподівалися на що? На те, що ми річку блокуємо, переправи знищуємо та ті 3 тис. військовослужбовців, що там знаходяться, сідають на "голодну пайку" та через якийсь час вони будуть змушені або піти, або здатися у полон. На жаль, не так склалося, як нам хотілося, та вони змогли переправляти і бронетехніку, і боєприпаси, і зараз у нас не найкраще становище, оскільки ми воюємо на два фронти: з одного боку, у Глушковому ми тримаємо оборону, оскільки ті поповнюють запаси та контратакують наші позиції, а з Коренево російські війська намагаються пробити коридор сушею до цих військ".



Автор: Олег Жданов

Останні новини