14 вересня 2024, 15:11

Дикий назвав те єдине, що насправді боїться Росія: "У них немає шансів"

Військовий експерт Євген Дикий вважає, що керівництво РФ має лише один страх – війну із Заходом.

Кремль вдає, що збирається напасти на НАТО, оскільки за показною сміливістю ховається великий страх перед прямим зіткненням із Заходом, повідомив Євген Дикий. Найнебезпечніше для Путіна вплутатися у війну зі Сполученими Штатами, оскільки це смертельно небезпечно для Росії.

Інтерв'ю Євгена Дикого для "24 каналу" можна переглянути на YouTube.

"Хочу відразу ж відповісти на Ваше риторичне питання про те, як можна мати перевагу з такими нерішучими союзниками. До речі, про нерішучість союзників. Йдеться не про три роки, а про 15 або навіть 20 років. 15-20 років путінський режим шантажує Захід погрозами ескалації та прямого конфлікту", - з цього почав свій оповідання військовий аналітик.

Після цього ветеран російсько-української війни назвав те, чого найбільше бояться влада Росії: "Той, хто хоч якимось чином має відношення до військової справи, чудово розуміє, що те єдине, чого насправді боїться Росія, це прямого збройного зіткнення із Заходом. Єдине, що потрібно уточнити, оскільки поняття "Захід" досить широке, що єдиним реальним і серйозним ворогом для Росії є армія США, але у разі зіткнення з армією США росіяни чудово розуміють, що вони не мають шансів, що ця війна буде дуже короткою та дуже жорсткою".

Останні новини