21 вересня 2024, 15:43

Дикий назвав останній шанс Путіна, на реалізацію якого він кине всі сили: "Проблем створять багато"

Військовий аналітик Євген Дикий запевнив, що Кремль залишив один козир – залякування українців.

Дикий назвав останній шанс Путіна, на реалізацію якого він кине всі сили: "Проблем створять багато"

Ракетний терор - останній аргумент Путіна, вважає Євген Дикий. Досягти бажаних успіхів на полі бою його армія не може, а перемогти хочеться, тому Кремль кине всі сили на залякування українців через ракетний терор. Так їм здається, що можна схилити громадян України до думки про мир за будь-яку ціну.

Про це Євген Дикий розповів в ефірі "24 каналу" на YouTube.

"Що гірша ситуація у росіян щодо війни загалом, то більше вони робитимуть ставку на те, щоб "кошмарити" український тил. Їхня остання надія на те, що ми з вами, український тил, виявимося слабкою ланкою. Чим далі, тим більше вони розуміють, що вистояти проти ЗСУ у них шансів немає", - повідомив ветеран російсько-української війни.

При цьому Євген Дикий додав: "Той період, коли у них був хоч якийсь шанс на це, вже минув. Уже ЗСУ вони точно не зламають. Так, проблем створять ще дуже багато, але без шансів на якусь стратегічну перемогу, скоріше, навпаки, що далі, то ближче їхня стратегічна поразка".

Потім військовий аналітик попередив українців про плани Путіна: "У них залишається останній шанс. Може, виявиться, що український тил набагато слабший, ніж ЗСУ. Вони сподіваються, що щоденними авіанальотами, ударами по енергетиці, такими страшними речами, як удар по дитячій лікарні, наприклад, змусити український тил заплакати, застогнати, та почне вимагати від української влади та від командування зупинити війну за будь-яку ціну".

Як раніше Dialog.UA писав, Дикий розповів про Курську операцію дещо важливе та ніким не озвучене.

Нагадаємо, Дикий назвав те єдине, чого насправді боїться Росія.

Автор: Сеть

Останні новини