25 вересня 2024, 11:32

"Систему потрібно рятувати", – Галлямов відреагував на чутки про швидке звільнення Путіна з посади президента РФ

Російський опозиціонер Аббас Галлямов вважає, що транзит влади до РФ у найближчому майбутньому цілком імовірний.

"Систему потрібно рятувати", – Галлямов відреагував на чутки про швидке звільнення Путіна з посади президента РФ

У Telegram-каналі "Генерал СЗР" пишуть, що у РФ дійшли певних проміжних консенсусів щодо транзиту влади. Можливо, Путін навіть може оголосити про звільнення з посади президента. Згодом він має зайняти крісло голови Конституційного суду. Мовляв, дві основні вежі Кремля розділять владу та відповідальність, створивши деяку подобу системи стримування та взаємних гарантій. Крім того, професор Соловей стверджує, що до кінця жовтня у політичному житті РФ відбудуться грандіозні зміни.

Про це розповіла ведуча YouTube-каналу "Зараз" Ангеліна Пічик.

У свою чергу, її співрозмовник Аббас Галлямов, політтехнолог і колишній спічрайтер Путіна, прокоментував ці чутки.

"Очевидно, що система рухається у напрямку колапсу, - сказав аналітик. - Систему потрібно рятувати, а найкращий спосіб врятувати систему - це, звичайно ж, позбутися Путіна".

Таким чином, транзит влади до РФ за всіма законами логіки справді має відбутися, вважає Галлямов, адже якщо ти хочеш запобігти революції, ти маєш організувати реформу.

"Це абетка політології, – наголосив експерт. – У якихось ситуаціях, коли протиріччя між суспільством і владою чи різними соціальними групами настільки гострі, як зараз у РФ, революція є неминучою. Ми зараз рухаємся у цьому напрямку. І єдиний спосіб запобігти революції – це організувати реформу та розпочати регулювати конфліктні відносини".



Автор: Аббас Галлямов

Останні новини