26 вересня 2024, 15:21

Сазонов розповів про нелюдські плани Путіна щодо України перед початком війни: "У нас немає вибору"

Боєць ЗСУ Кирило Сазонов поділився інформацією про те, що на початку війни збирався зробити голова Кремля Путін.

Сазонов розповів про нелюдські плани Путіна щодо України перед початком війни: "У нас немає вибору"

Насамперед Кирило Сазонов зробив важливу заяву: "Ми воюємо на території Росії зараз. Усе. Їх плани щодо окупації України зірвані. Зірвані добровольцями, які пішли воювати ще 2022 року, зірвані мобілізованими, які воюють поряд з нами. Окупація України скасовується".

Інтерв'ю Кирила Сазонова для "24 каналу" можна переглянути на YouTube.

Доброволець ЗСУ звернувся до "диванних експертів": "Нам насправді важко. Я вважаю, що з дивана коментувати ситуацію на фронті, може, й легко, але зараз у нас війна та ти чи на фронті, чи робиш усе, що можеш для фронту. Ми маємо триматися. У нас немає вибору. Ворог не залишає варіантів".

Політолог озвучив важливий нюанс: "Мало хто знає, хоча ми про це писали, що перед великим вторгненням у лютому 2022 року ворог намагався розгорнути одинадцять фільтраційних, як він каже, таборів на кордоні з Україною та ще два розгорнув. У нагоді їм лише один фільтраційний табір , хоча його можна назвати концтабором, під Маріуполем, який пройшов мій друг, пройшов цей табір, приїхав через Фінляндію, через Європу в Україну та зараз вступив до ЗСУ. Він воює на Лиманському напрямку, стримує ворога".



"Це роль, яку нам готує Росія. Нам усім належить пройти концтабори. Вони нам не довіряють. Вони намагаються знищити нашу країну та нас теж. Це не "визволення", це не якесь непорозуміння політиків. Росіяни нас ненавидять. Ми повинні захищатися у будь-який спосіб. Хто може - воює, а хто може - допомагає фронту", - пояснив Кирило Сазонов.

Як раніше повідомляв Dialog.UA, Сазонов заінтригував заявою щодо термінів завершення війни.

Автор: Кирилл Сазонов

Останні новини