2 жовтня 2024, 12:55

"Я бачу в очах людей нерозуміння", – Жорін заявив, що українцям потрібно прокинутися, інакше вони "побачать пекло"

Люди у тилових містах України взагалі не усвідомлюють, наскільки критична зараз ситуація на фронті, сказав майор ЗСУ Максим Жорін.

"Я бачу в очах людей нерозуміння", – Жорін заявив, що українцям потрібно прокинутися, інакше вони "побачать пекло"

Заступник командира 3-ї штурмової бригади Максим Жорін в ефірі YouTube-каналу "РБК-Україна" зазначив серйозні проблеми, з якими зіткнулася Україна.

"У мене є таке відчуття (нещодавно була можливість проїхатися українськими містами, які далекі від лінії фронту), що люди взагалі не розуміють, наскільки у складній точці війни з РФ ми зараз перебуваємо, – заявив військовослужбовець. – Я бачу в очах людей повне нерозуміння того, що на фронті губляться не просто посадки. На фронті справді велика проблема".

За словами Жоріна, у нього складається враження, що всю відповідальність цивільні поклали на військових і чекають, поки ті щось вирішать. "Але військові – це не нескінченна історія. Це такі ж люди", – наголосив боєць.

Потім майор ЗСУ додав, що включатись у війну сьогодні потрібно абсолютно всім. Цивільним потрібно сконцентруватися на побудові всього необхідного для фронту, зокрема, опікуватися виробництвом тих самих дронів й інших елементів, які не вимагають імпортних запчастин.

"На жаль, велика кількість молоді працює сьогодні в офісах. Люди взагалі відірвані від реальності та не розуміють, наскільки все критично та що умовно завтра все їхнє життя може перевернутися з ніг на голову. І тоді всі побачать те пекло, яке сьогодні бачать кілька міст на Сході", – попередив Жорін.



Як повідомляв раніше Диалог.UA, Максим Жорін висловився про просування російських військ на Східному фронті: "Після Покровська починаються великі міста".

Нагадаємо, Максим Жорін розповів, як можна виправити помилку, допущену Україною на початку повномасштабної війни.

Автор: Сеть

Останні новини