4 жовтня 2024, 15:39

Сазонов розкрив, що зараз насправді відбувається у Курській області: "Не дуже розповідаємо про погане"

Боєць ЗСУ Кирило Сазонов пояснив, що росіяни не залишають спроб відтіснити ЗСУ на Курщині.

Сазонов розкрив, що зараз насправді відбувається у Курській області: "Не дуже розповідаємо про погане"

Журналістка "Фабрики новин" запитала у Кирила Сазонова, чи можна сказати, що контратаки росіян у Курській області провалилися. Доброволець ЗСУ відповів негативно, пояснивши, що росіяни стягнули на Курщину близько 40 тис. живої сили та продовжують намагатися витіснити ЗСУ з їхніх позицій.

Інтерв'ю Кирила Сазонова для "Фабрики новин" можна подивитися на каналі YouTube.

Про ситуацію на Курському напрямку боєць ЗСУ сказав так: "Спроби росіян контрнаступати не закінчилися, тому сказати, що вони повністю провалилися, не можна. Так, того результату, який від них вимагав їхній штаб, вони не дали, але вони тривають. Насправді вони тиснуть дуже-дуже активно. Ми просто не дуже розповідаємо про погане. Ми намагаємося якось підтримувати тил у тонусі й у гарному настрої, тому говоримо про те, що нам вдалося зробити, де ми перемогли".

"Насправді у нас теж є втрати (і "200-ті", і "300-ті"). Бої зараз ідуть дуже важко, тому що вони сконцентрували тут точно більше сорока тисяч військових, багато техніки та дронів. У них постійно працює аеророзвідка, вони дуже б'ють по нас активно На їхню користь працює хороше знання місцевості. Тим, хто знає цю місцевість, тим простіше, та розвідка цього не компенсує. Досить важко, вони дуже активно тиснуть", - підкреслив Кирило Сазонов.


Як раніше повідомляв Dialog.UA, Сазонов назвав нового "гравця", який може швидко зупинити Путіна.

Автор: Кирилл Сазонов

Останні новини