5 жовтня 2024, 15:38

Андрющенко повідомив, яку область спробують захопити окупанти, та наголосив, що їхня мета не Запоріжжя

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко запевнив, що Запорізька область РФ не потрібна.

Журналістка каналу "Сейчас" запитала у Петра Андрющенка, де, на його думку, найближчим часом росіяни спробують сконцентрувати ударний кулак. На почуте радник мера Маріуполя відповів моментально та не замислюючись: "Курахове однозначно".

Інтерв'ю Петра Андрющенка можна подивитися на каналі YouTube.

Український політик назвав напрямок, куди, найімовірніше, рухатимуться росіяни: "Яка мета у них? З того, що окупанти тиснуть на Покровськ, тиснуть зараз на Курахове, можна зробити висновок, що їхня мета не Запоріжжя чи Запорізька область, хоч би як нам це здавалося. Вони хочуть іти на Дніпропетровську область. Чому Павлоград? Відкривайте карту залізниці й отримаєте красномовну відповідь на запитання, чому Павлоград".

"Їхньою метою на сьогоднішній день є більше Павлоград, ніж Запоріжжя. Необхідності воювати за мільйонник, щоб узяти його під контроль, у них немає, а необхідність контролювати ще одну залізницю та відрізати нам ще один залізничний вузол - це інша ситуація, а для цього можна і не брати сам Павлоград, до речі. З Курахового дорога виходить на Павлоград з одного боку, та з Покровська вона теж виходить на Павлоград з іншого боку", - зазначив Петро Андрющенко.

Як раніше повідомляв Dialog.UA, Андрющенко повідомив, що у Маріуполі переполох після точного удару БПЛА по полігону ЗС РФ.

Нагадаємо, Андрющенко розповів, що перевозить ворог.

Останні новини