14 жовтня 2024, 21:54

Тамар озвучив єдиний вихід із Третьої світової "кровопролитної, важкої війни", яка вже йде

Військовий експерт Григорій Тамар вважає, що завершити війну допоможе об’єднання сил постраждалих країн.

Тамар озвучив єдиний вихід із Третьої світової "кровопролитної, важкої війни", яка вже йде

Григорій Тамар пояснив, що боротися з таким ворогом, як Росія, окремо складно, тому варто об'єднати наші зусилля заради перемоги добра над злом.

Про це Григорій Тамар розповів у своєму інтерв'ю для Дмитра Гордона на каналі YouTube.

Ізраїльський офіцер нагадав нещодавні страшні події з історії України: "Коли майже три роки тому російські танки перетнули ваш кордон, ніхто не міг припустити, що це триватиме майже три роки. Хтось казав, "російська велика армія всіх розчавить за два тижні", хтось казав, що зараз американці вирішать усе шляхом дипломатичного врегулювання. Ніхто не міг передбачити у найстрашнішому сні, що війна затягнеться так надовго".

"Коли рік тому почалася у нас війна, ніхто в Ізраїлі не міг припустити, що вона буде тягнутися рік. Ми зараз перебуваємо з вами у рамках Третьої світової гібридної війни. Вона не буде короткою. Вона буде страшною, кровопролитною, важкою, й у нас немає вибору", - доповнив вищесказане військовий експерт.

Потім Григорій Тамар заявив: "У нас дуже простий вибір (і у вас, і у нас, у всіх добрих людей простий вибір): перемога або смерть. Свобода, честь, гідність і перемога або ганебна смерть і поразка, тому що ми боремося за існування наших цивілізацій. Нам не можуть пробачити, що ми існуємо інакше, в іншій формі існування цивілізаційній".


Автор: Григорий Тамар

Останні новини