15 жовтня 2024, 12:22

"Будьте до цього готові", – Тамар дав три поради українській армії та зробив несподівану заяву про Крим

Ізраїльський військовий аналітик Григорій Тамар заявив, що Кримський півострів в України хоче відібрати не лише Росія.

"Будьте до цього готові", – Тамар дав три поради українській армії та зробив несподівану заяву про Крим

Цього року гаряча фаза війни точно не закінчиться, але 2025-й буде переломним, вважає офіцер армії Ізраїлю у відставці Григорій Тамар. В інтерв'ю для YouTube-каналу "В гостях у Гордона" військовий аналітик дав три найважливіші поради військово-політичному керівництву України.

Насамперед потрібно працювати з потенційними мобілізованими, зазначив Тамар. Необхідно працювати з населенням, вибудовувати модель взаємовідносин із суспільством, щоб у людей було бажання йти в армію. Потрібно створювати соціальну базу, гарантувати соціальні ліфти, вибудовувати діалоги, гарантувати ветеранам реабілітаційні пакети.

"Найголовніше - це зробити так, щоб населення йшло захищати свою країну з чистим серцем. Це важливіше, ніж ракети та бомби", - наголосив експерт.

Друга порада від Тамара полягає у тому, що Україні потрібно більш активно розвивати виробництво якісних і сучасних озброєнь у союзі з країнами-сусідами Чехією, Польщею, балтійськими державами.

"Вам це знадобиться сьогодні. Ви це продасте за тверду валюту завтра", - сказав аналітик.

Третя рекомендація - обирати асиметричні відповіді та не боятися американців, бо росіяни страшніші.

"Переможців не судять, - нагадав Тамар. - Вибудовуйте нові союзи та не забувайте про те, що Туреччина націлилася на Крим. Ердоган планує відтворити Османську імперію. На Близькому Сході це ні для кого не секрет. Він почекає, поки ви перетворите Росію на небоєздатне щось, а потім забере Крим без бою, тож будьте до цього готові".

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Григорій Тамар озвучив єдиний вихід із Третьої світової війни, яка зараз у самому розпалі.


Автор: Григорий Тамар

Останні новини