20 жовтня 2024, 16:50

Українці – владі Південної Кореї: "Настав вирішальний момент, час завдати удару на повну силу!"

Громадяни України нагадують партнерам із Республіки Корея, що наші дві держави мають спільних ворогів у вигляді диктаторських режимів.

Українці – владі Південної Кореї: "Настав вирішальний момент, час завдати удару на повну силу!"

Ми, громадяни України, звертаємося до керівництва Республіки Корея у зв'язку з останніми подіями, пов'язаними з провокаціями на корейській демаркаційній лінії з боку КНДР, а також перекиданням військових диктатора Кім Чен Ина до країни-окупанта Російської Федерації для навчання й можливої відправки на фронт в Україну.

З огляду на той факт, що в України та Республіки Корея спільні вороги, нашим державам необхідно стати справжніми союзниками.

Ми цінуємо те, що ваша країна засудила російське вторгнення в Україну й надає нашим громадянам гуманітарну допомогу (гроші, продукти, товари першої потреби). Водночас у наших ворогів, режимів Путіна й Кіма, останніми місяцями значно розширилося співробітництво, включаючи військову сферу. РФ і КНДР — не просто партнери, вони військові союзники, і їхні злагоджені дії загрожують не лише нашій країні, але й безпосередньо Сеулу.
Не спостерігайте, як ваші сусіди-диктатори знищують Україну, а допоможіть нам — і ми допоможемо вам.

Нещодавно керівництво КНДР (читай — диктатор Кім) оголосило про повний розрив зв'язків із Південною Кореєю і наказало підірвати автомобільні та залізничні дороги в районі демаркаційної лінії по 38-й паралелі. З одного боку, це недружній акт щодо вас, а з іншого — сигнал до того, що саме зараз армія КНДР, схоже, не збирається вторгатися на землі, контрольовані Республікою Корея. Якби комуністичний лідер Кім планував напад на вас, він, імовірно, не тільки не наказав би підривати дороги, а навпаки, подбав би про будівництво нових, а також спорудження мостів і переправ на тих ділянках лінії розмежування, які слабше захищені й зручніші для вторгнення.

Далі з'явилися відомості про відправку спецназу КНДР до Росії для навчань і, можливо, участі у війні проти України. Цілком імовірно, що ці дві події взаємопов'язані: тобто Пхеньян перед перекиданням угруповання військ до РФ і ослабленням своєї території вирішив перестрахуватися і підірвав дороги, щоб по них у КНДР не пройшла армія РК.

Нещодавно ваша розвідка оголосила, що КНДР відправила до Росії першу партію солдатів, які, швидше за все, поїдуть на війну з Україною, при цьому офіцери-ракетники режиму Кіма вже перебувають на фронті. У Сеулі підкреслили, що 1500 військових КНДР уже знаходяться на російських полігонах на Далекому Сході, а звідти можуть вирушити на передову в Україну. Крім того, є інформація, що кількість північнокорейських військових у РФ скоро зросте до 10-12 тисяч.

Українці — владі Південної Кореї: "Надайте нам реальну допомогу у війні з РФ і КНДР, і вам не доведеться воювати з ними вдома".

Ваш президент Юн Сок Йоль навіть скликав екстрену нараду через переміщення військ КНДР до Росії. У Сеулі назвали це "серйозною загрозою безпеці" вашої держави та міжнародної спільноти.

Ми вас розуміємо: ви побоюєтеся, що "сусіди" з армії Кіма під чуйним керівництвом російських військових навчаться веденню бойових дій в умовах реальної війни, наберуться досвіду, після чого повернуться на Корейський півострів і воюватимуть уже проти вас. Утім, вони можуть звідси й не повернутися… за однієї умови: якщо Сили оборони України їх ліквідують.

Але ми не можемо воювати самі — як з нашими ворогами, так і з вашими. Нам потрібна допомога, тим більше що Республіка Корея як розвинена й багата держава має такі можливості.

Ми раді, що ваші лідери приїжджають до нас, висловлюють підтримку і засуджують російську агресію щодо українського народу. Ми бачимо, що країна-окупант Російська Федерація внесла Республіку Корея до списку "недружніх" держав. Це свідчить про те, що у разі знищення України кремлівський диктатор Путін обов'язково "накачає" зброєю КНДР, а можливо, й Китай, щоб потім розправитися й з вами. Але цього можна не допустити, якщо Україна отримає від міжнародної спільноти, у тому числі й від вашої країни, реальну допомогу і покінчить із цими диктаторськими режимами разом із їхніми окупаційними військами.

Водночас нам дуже сумно спостерігати, що Республіка Корея, на жаль, продовжує політику невтручання в цю війну і не надає Києву військову допомогу. Зараз в умовах повзучого російського наступу й "продавлювання" оборони малими піхотними групами ЗС РФ за підтримки великої кількості бронетехніки й авіації Україні як ніколи потрібні комбінації протитанкових і протипіхотних мін. Також нам необхідні літаки, дрони, ПЗРК, артилерія та інше озброєння, яке у вас є в достатній кількості. До речі, інші ваші технології, які цінуються в усьому світі, нам теж дуже стануть у пригоді.

Також було б непогано, якби офіційний Сеул надав дозвіл солдатам-добровольцям з РК на участь у війні в Україні: ми думаємо, що ваші бійці були б не проти знешкодити "сусідів"-ворогів із КНДР, які прибули до нашої країни на допомогу російським окупантам. Ми не розуміємо, чому досі немає такого дозволу.

Шановні партнери з Республіки Корея! Якщо ви надасте Україні військову допомогу, то наші воїни знищать наших спільних ворогів, і вам не доведеться потім вести нову війну на Корейському півострові!

Останні новини