31 жовтня 2024, 19:32

Євген Клопотенко зустрівся з Валерієм Залужним у Лондоні й уклав парі

Шеф-кухар Євген Клопотенко зустрівся з колишнім Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним на благодійному заході у Лондоні та розкрив несподіваний факт.

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко провів зустріч із колишнім Головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним у Лондоні, де вони брали участь у благодійному заході. Інформацію про це Клопотенко розмістив у своєму Instagram.

Під час благодійного вечора, який проходив в атмосфері дружнього спілкування, Клопотенко та Залужний обговорили вподобання в їжі та найважливіші питання підтримки українських військових, які опинилися на передовій.

Ця подія не тільки зібрала понад мільйон гривень на допомогу військовослужбовцям, а й була приводом для несподіваного одкровення. Як з'ясував Клопотенко, Залужний не є шанувальником традиційного українського борщу.

Під час цього незвичайного спілкування шеф-кухар і генерал уклали парі, згідно з яким Клопотенко має переконати Залужного полюбити цю страву. Шеф-кухар взяв на себе сміливе завдання змінити погляди Залужного на борщ протягом 80 днів.

Парі породило хвилю коментарів:

"Як це можна: не любити борщ?

Клас! Впевнена у Вашій перемозі, пане Шефе!

Сподіваюся, що за час перебування за кордоном пан Валерій засумує за всім українським і борщ буде серед перших у цьому списку.

Козачому роду немає перекладу.

Інформація про те, чи любить Залужний борщ, є секретною та зберігається як державна таємниця. А на загальний огляд була проведена інформаційна операція про те, що Залужний не любить борщ, щоб заплутати ворожі розвідки".

Раніше Dialog.UA повідомляв, що гімнастка Саша Паскаль, яка втратила ногу внаслідок обстрілу російськими військами, побувала у Посольстві України у Великій Британії, де зустрілася з Валерієм Залужним.

Також нагадаємо, що в українських школах очікуються значні зміни у харчуванні, ініційовані шеф-кухарем Євгеном Клопотенком і першою леді України Оленою Зеленською, спрямовані на поліпшення якості та смаку шкільних обідів.

Автор: Светлана Романенко

Останні новини